Gjøvik-Lyns fotballbaner

De ulike gruppene og fotballagene til FK Gjøvik-Lyn har Gjøvik Stadion som hovedsete for treningsøkter og hjemmekamper. I tillegg bruker vi i noen tilfeller fotballbanene Kallerud, Tranbergsletta og Rambekk.

Rundt om i Gjøvik kommune er det registrert totalt 23 fotballbaner med gress, 4 kunstgressbaner og 11 med grusdekke. Om vinteren kan det spilles fotball inne i hallene på Raufoss og Moelv, i tillegg til kunstgressbanene på Vardal idrettspark, Gjøvik Stadion, i Biro og på Vind.

Baneoversikt

Gjøvik Stadion

Beliggende i Oscar Nissens gate i sentrum av Gjøvik.
Utover fotball bedrives også vektløfting, friidrett og skøytesport her.
Generelle åpningstider for bruk av Stadion er kl 08 til 21 på hverdager, og kl 10:30 til 18 i helgene. Ved spesielle arrangementer kan disse åpningstidene fravike.

Gjøvik Stadion ble renovert og fikk en kraftig oppgradering i 2016 med nytt kunstgressdekke på fotballbanen, renoverte dusjer og nymalte garderober. Anlegget framstår nå som særdeles innbydende og attraktivt for både våre egne utøvere, andre lokale idrettslag – og besøkende og tilreisende idrettsfolk utenifra.

FK Gjøvik-Lyn har gjerne følgende treningsbruk av Stadion i løpet av en typisk uke :

Mandager begynner det med barna i Fotballfritidsordningen (FFO). Så overtar Senior herrelaget vårt, etterfulgt av Gutter 13 og Junior Elite-guttene.

Tirsdag er det også barna i FFO som først bruker kunstgressbanen på Stadion. Deretter Jenter 16 og så Jenter 14. Til slutt : guttene i Junior Elite, og så Senior Herrelaget.

Onsdager begynner det med Herre Senior, etterfulgt av Junior 2. Så trener Gutter 16 og Gutter 14 her, før Jenter 14 tar dagens siste økt.

Torsdager er det på’n igjen for barna i FFO. Så overtar Herre Senior banen, og avslutningsvis Jenter 16.

Fredagene har Herrer Senior første treningsøkta her. De etterfølges av Gutter 14, før Junior 2 kommer på banen. Junior Elite-laget trener etter dem, og sist spiller Gutter 16.

Lørdager trener Gutter 9, 11, 13 og 16 på Stadion. Det gjør også Jenter 12.

Søndagene trenes det gjerne fra tidlig formiddag til utpå kvelden her. Herre Senior er først ute, med Junior Elite og Gutter 7 frem til klokka 12. Deretter spiller Gutter 12, 13 og 16 her. Det samme gjør Jenter 11 og 14.

I tillegg kommer fotballkamper for de ulike aldersklassene.

Andre fotballbaner FK Gjøvik-Lyn benytter :
Kallerud, Tranbergsletta og Rambekk

I tillegg til FK Gjøvik-Lyn’s oppsatte treningstider og evt kamper på Kallerud, Tranberg og Rambekk, er disse fotballbanene også flittig brukt av omliggende skoleklasser i gymnastikktimene.

I tillegg kommer en del uorganisert bruk, hvor folk tar med seg en ball hjemmefra og sparker fotball med hverandre her. Flere innad i klubben vår har tatt til orde for at vi burde drevet aktivt rekruttering overfor disse uorganiserte spillerne, men i mellomtiden får vi håpe de på eget initativ kan finne det formålstjenelig å begynne å trene og sparke fotball gjennom FK Gjøvik-Lyn.

FK Gjøvik-Lyn har gjerne følgende bruk av Kallerud i løpet av en typisk uke : mandag og torsdag ettermiddag trener Gutter 12 her. Tordager trener også Gutter 7 på Kallerud, og onsdag ettermiddag Gutter 9. Vårt lag for integrering av flyktninger og innvandrere; Unified trener også på Kallerud onsdag kveld.

Tranbergsletta/ Tranbergflåa bruker vi gjerne mandager til Jenter 9, Jenter 10, Gutter 11 og Gutter 13. Tirsdager trener vi både Gutter 6 og Jenter 6 her samtidig. Onsdager er Jenter 8, 10 og 11 og trener her. Det er også Gutter 8 og 9. Torsdagene begynner Jenter 9 å trene på Tranberg, etterfulgt av Gutter 10 og 13.

Rambekk fotballbane har FK Gjøvik-Lyn kun sporadiske treninger nå utenom sesongen.

Privacy Policy