Grasrotandelen

Alle dere som spiller og tipper hos Norsk Tipping, kan støtte FK Gjøvik-Lyn direkte. Uten at dette koster dere noe ekstra! Du vil fortsatt ha akkurat de samme vinnersjangsene, og både innsatsene og premieutbetalingene dine vil være som før.

Norsk Tipping AS har i alle år brukt hele overskuddet sitt til å støtte samfunnsnyttige formål. Tidligere måtte landets idrettsforeninger, sportsklubber og andre, først søke om å få tilskudd til konkrete prosjekter. Da kunne det gå flere år mellom hver gang et idrettslag mottok noe.

Nå er tidene forandret – og Norsk Tipping lar alle som tipper velge SELV hvem de vil gi 5% av omsetningen sin til! Disse fem prosentene er inkludert i det du likevel betaler for en tipperekke eller lottokupong, og koster deg ingenting ekstra.
Norsk Tipping innførte Grasrotandelen i 2009 og stadig flere spillere registrerer seg med sine foretrukne mottakere av sin 5% av tippebeløp-innsatsen. Over én million spillere har nå gitt beskjed til Norsk Tipping hvem de vil gi 5% av innsatsene sine til. Nå er det nesten 500 millioner kroner i året som deles ut til lag og foreninger fra denne Grasrotandelen! Ikke bare til fotballag og idrettsforeninger, men grønne miljøtiltak også.
Likevel er det mange spillere – sikkert også blant tilhengerne av FK Gjøvik-Lyn – som fortsatt IKKE har registrert seg som Grasrotandel-giver! Dette er dumt, for da mister du personlig innflytelse over hvilket godt formål akkurat DU foretrekker å støtte.
Tall fra Norsk Tipping viser at det bare er rundt halvparten av alle i Norge som tipper og spiller hos dem, som enda har registrert sin Grasrotandel. DU trenger ikke være en av de som fortsatt sitter på gjerdet!

Alle spill fra Norsk Tipping gir 5% til Grasrotandelen, unntatt fysiske Flax-lodd og Belago. Verdt å merke seg, er at spillene Multix og Instaspill gir hele 10% til Grasrotandelen av spillinnsatsen (etter fradrag av gevinster).

Alle som vil levere inn spill hos Norsk Tipping må nå ha et eget, personlig spillekort. Dette kortet kan du søke om via Norsk Tippings nettside, eller få det hos din nærmeste tippe-kommisjonær. Mindre pengegevinster vil da komme på spillekortet ditt og kan benyttes ved fremtidige kuponginnleveringer. Større pengepremier kommer direkte til din bankkonto.

Vårt organisasjonsnummer er: 937203284
Vi er foreløpig er registrert som “Gjøvik-Lyn, Sportsklubben” hos Norsk Tipping.

Det er en rekke måter du kan registrere at Grasrotandelen din skal gå til FK Gjøvik-Lyn. Gjør det som passer deg best :

  1. Gå til en av Norsk Tippings mange Kommisjonærer: Ta med deg strekkoden/ organisasjonsnummeret vårt og få det lagt til ditt personlige spillerkort .
  2. Send SMS: GRASROTANDELEN 937203284 til 2020 (denne tjenesten er gratis).
  3. Internett: registrer deg via www.grasrotandelen.no eller www.norsk-tipping.no.
  4. Norsk Tipping Mobilspill.

Husk også at hvis du allerede er registrert med en annen mottaker av din 5% Grasrotandel enn FK Gjøvik-Lyn, så er det enkelt å bytte til vårt organisasjonsnummer og for fremtiden støtte vårt arbeid med å spre fotballglede i kretsen vår!

Som et eksempel på hvordan dette slår ut for FK Gjøvik-Lyn,kan det nevnes at da Norsk Tipping lagde en statistikk for hele landet i 2014, så mottok klubben vår 72.000 kroner i direkte støtte fra januar til august fra 200 tippere som hadde registrert at vi skulle bli tilgodesett med deres 5% Grasrotandel.

Andre idrettslag i Gjøvik-distriktet hadde samtidig langt flere tippere som støttet dem med sine 5%, så de fikk flere hundre tusen kroner direkte fra Norsk Tipping i løpet av samme perioden.
Vi håper derfor at enda flere nå velger FK Gjøvik-Lyn som mottaker av Grasrotandelen!

Privacy Policy