Vi har A-lag med herrespillere både i 2. og i 3. divisjon.

De fleste av våre A-lag spillere er unge menn som allerede har spilt flere år for FK Gjøvik-Lyns Gutte- og Juniorlag. Vi er stolte over å gi våre beste spillere fast plass på A-lagene våre, og gleder oss over utviklingen deres videre.

Hvert år og sesong signerer vi kontrakt med flere nye og allerede dyktige spillere om å flytte til Gjøvik-distriktet og begynne å spille fast for FK Gjøvik-Lyn. Disse erstatter våre egne spillere som faller fra, flytter bort, tar jobb utenbys og eventuelt drar utenlands.

Toppidrett gir god PR og positiv markedsføring. Den skaper en sunn og god lokalpatriotisme.

FK Gjøvik-Lyn er stolte over å være byens og distriktets hovedaktør i å skape gode opplevelser. Både for spillere og klubbtilhengere som er født og oppvokst her – og alle innflyttere!

Herre 2. divisjon

For å forsterke herrelaget i 2. divisjon dette året, satset FK Gjøvik-Lyn bevisst på en styrking av lagledelsen. Målet var å gi hver eneste spiller en mer personlig oppfølging og tilrettelagt treningsregime. Forsterke laget gjennom å gjøre hver enkelte spiller hvassere.

Morten Skjærstad har vært hovedtrener, med Ole Johannes Engelien og Erik Sagenes som assistenttrenere. Fysisk trener har vært Simen Rise Aaslund  og Tor Oddmar Lillereiten ble engasjert som keepertrener. Øvrige i laglederapparatet har vært Jan Blom-Jensen, Tormod Hoffsbakken, Stian Skjerpen og Ole Joramo. Som spillerutvikler ble Kurt Andersen hyret inn i 2016.

A-laget fikk økt treningsmengden sin i 2016 sammenlignet med tidligere år.

Tirsdager og torsdager har gutta hatt både formiddagstrening og ettermiddagstrening. De øvrige ukedagene, mandag, onsdag og fredag, har laget hatt treningsøkt hver eneste ettermiddag.

Utover det oppsatte kampprogrammet fra Fotballforbundet, har laget også spilt en rekke privatkamper. Både hjemme i Gjøvik og utenbys.

Styrket spiller-stall

A-laget vårt fikk i 2016 nye keepere; den svenske U-landslagspilleren Sulejmen Sarajlic, samt Patrick Furuseth Nilsen som også tidligere har spilt for FK Gjøvik-Lyn. Tidligere Gjøvik-spiller Dag Alexander Olsen returnerte også til oss for for å spille her ut 2017-sesongen.

To andre svensker som signerte med oss i 2016, var Peter Westberg og kantspiller Tobias Luvenberg.

I tillegg fikk vi inn toppscoreren fra Herd i 2015; Kenneth Diallo.

FK Gjøvik-Lyn sikret seg i 2016 også Simen Schjerve Giæver fra Raufoss til A-laget vårt. Snorre Strand Nilsen har også returnert til FK Gjøvik-Lyn nå, etter flere år i England med skole og fotball.

Lars Johan Kollshaugen skrev også under for FK Gjøvik-Lyn i 2016, etter tidligere å ha spilt for bl.a Gjøvik Fotballforening.

Vår tidligere spiller, Thomas Andersen, som var med oss ut 2014-sesongen besluttet også å spille for oss igjen.

Vårt 2. divisjons A-lag har for 2016-sesongen også bestått av forsvarsspillerne Valdrin Rexhaj, Stian Simenstad, Bjørnar Tuveng, Ruben Alegre Guerro og Øyvind Henriksveen.

Midtbanen ble betjent av Morten Strand, Anders Blom Jensen, Manuel Hervas, Mahmoud Al Laham og Øyvind Sørum.

Framme i angrep har vi hatt Prince Ntabwe Kabeya og Jesper Sydbøge.

Følg oss på Snapchat !

Alle som er interesserte i hvordan det går med A-laget vårt, kan få grundigere innblikk gjennom den sosiale plattformet Snapchat på internett.

Gjennom Snapchat kan du følge spillerne fra innsiden : av og på banen, under forberedelser til kamper, se klipp fra selve kampene, se dem trene – og få eksklusive innslag fra spillerne på fritida deres!

Du finner oss under brukernavnet fkgjoviklyn

Herre 3. divisjon

Lagledelsen i 2016 :

Manuel Hervas har vært trener, mens Ole Joramo tok vervet som kontaktperson for FK Gjøvik-Lyns 3. divisjon Herrelag.

Privacy Policy