Yngre spillere

En av hjørnesteinene til FK Gjøvik-Lyn, er de yngre spillerne.

Barna og ungdommene i de aldersbestemte lagene våre våre er FK Gjøvik-Lyns ambassadører og representanter i sine egne cuper og ligaer, samtidig som de også er en fin rekrutteringskanal for A-laget vårt til å hente nytt blod fra.

Vi er veldig takknemlig for alle våre yngre spillere, både de som er med og spiller fordi det er gøy å trene sammen med likesinnede, samt dem som har talent og driv til å nå langt – både på FK Gjøvik-Lyn og senere kanskje på andre lag i inn- og utland.

FK Gjøvik-Lyn engasjerer pr dags dato hundrevis av barn og unge på over 30 aldersbestemte gruppelag av både jenter og gutter. Dette er muliggjort takket være de mange voksne som stiller som frivillige og trenere, koordinatorer, dommere og andre hjelpere.

Nedenfor er en oversikt over våre aldersbestemte grupper av yngre spillere for inneværende sesong – samt navn på noen av de mange laglederne som stiller opp for barna våre.

FK Gjøvik-Lyn Unified

Dette er klubbens lavterskel-lag hvor ALLE er velkomne til å bli med og trene og spille – uavhengig av funksjonshemninger og andre forutsetninger. Laget er tilrettelagt for deltakelse for interesserte i hele regionen vår, og vi har derfor dedikerte, kommunale kontaktpersoner.

Fra Østre Toten kommune er Kari Kveine med, og fra Gjøvik kommune, Siri Syverud. Lagleder er Arne Kjølstad, mens Veronika Kjølstad er trener.

Småjente 300 og Småjente 2000

Her er det Anne Berit Slettum som er foreldrekontakt, mens Trond Eric Slettum og Henning Jørgentvedt er trenere. Som Oppmenn for Småjente 300 har vi Hanne Marken Dalby, Gunhild Søbye (lag 1) og Trond Eftedal (lag 2)

Småjente 2001 og Småjente 2001 SVART

Bue Backe har påtatt seg trener-ansvaret her, med Aleksander Elverhøy Eliassen som hjelpetrener og Solveig Bye Nielsen som lagleder.

Smågutt 2001 – 11’er lag

Frode Søbye og Arne Moen er henholdsvis hovedtrener og trener. Hanne Lilleby har tatt på seg jobben som lagleder, mens Tore Sorknes er koordinator for laget.

Jenter 2002

Ståle Bokalrud og Atle Maurud er trenere, og har med seg
Lars Erik Lundberg som hjelpetrener. Thor Linberg er også hjelpetrener, samt foreldrekontakt. Lagleder er Odd Inge Blakkestad.

Smågutt 2002

Trenerjobben ivaretas av Jon Fredik Hasli og Knut Befring.
Foreldrekontakter er Elisabeth D Olsen, Synnøve Aasjord, Mona Nestaker. De koordinerer også dugnader og soisale arrangementer.

Som Cupkomite er Randi Lunde Häkkilä, Roy Garberg, Mona Egge Nestaker og Mary-Ann Nordve Lindalen valgt.

Synnøve Aasjord har stilt opp som foreldrekontakt, er med på dugnader og tar seg av lagkassen.

Lillegutt 2003 RØD

Mads Ringnes Nilsen er hovedtrener og har med seg Harald Nagell-Dahl som hjelpetrener. Ellen Rist Kristiansen er foreldrekontakt og lagleder er Nina Malmberg

Lillegutt 2003 HVIT

Stig Enger har tatt på seg vervet som hovedtrener, med Jan Ole Schnell som hjelpetrener.

Lagleder er Ole Ingarth Karlsen og Morten Strøyer Andersen sitter som foreldrekontakt

Lillegutt 2003 SVART

Inger Lise Sivesind er foreldrekontakt og Gorm Winterberg lagleder.

Trener er Eivind Opsahl, med Anders Thomte som hjelpetrener

Øvrige lag for de yngre spillerne :

Lillejente 2004 RØD, HVIT, SVART og BLÅ

Lillegutt 2004 GRØNN, HVIT, SVART og RØD

Minijente 2005 og Rød/ Hvit

Minigutt 2006 Grønn, Svart, Blå, Rød og Hvit

Minigutt 2007 Blå, Rød og Svart

Minijenter 2007

Minigutt 2008 Blå, Grønn og Gul

Minijente 2008

Privacy Policy